Bonus Binary Options (Binära Optioner)

Om du vill komma i gång med binära optioner har du redan ett försprång – som ny kund får du nämligen ofta fina välkomstbonusar när du gör din första insättning. Vi på Binary752.com har sållat i bonusdjungeln och presenterar här de bästa bonuserbjudandena på nätet.

24option grundades redan 2010 och har ända sedan dess erbjudit omfattande handel med binära optioner på 15 språk inklusive svenska. Som ny kund får du förutom chansen att vinna $100 000 i en tävling en av de bästa digitala handelsutbildningarna inom binary options på nätet helt gratis!. Skapa ett konto och börja handla optioner direkt på 24option.com!

AnyOption är den första och kanske största handelsplattformen för binära optioner. Tack vare sitt starka varumärke och marknadsnärvaro behöver de inte skylta med lockade erbjudanden – men vi på Binary752.com har ändå lyckats ta reda på hur du ska göra för att få ut en generös välkomstbonus. Allt du behöver göra är att kontakta kundtjänst direkt efter att du gjort din första insättning så dubblar AnyOption den upp till 100 %. Smart, va?

Hos TopOption kan du handla med 0 % avgifter och kommission både hemifrån eller på resande fot i deras prisbelönta mobilapp. TopOption är officiell partner till Liverpool FC och erbjuder en rad marknader, handelsstrategier och inlärningsresurser. Som ny kund behöver du bara sätta in $100 för att ta del av deras fina välkomstbonus, och om du sätter in ännu mer kan du bli Pro eller VIP!

Hos  Banc de Binary kan du börja bygga din portfölj direkt med avkastning på upp till
91 %.
Som välkomstbonus får du tre riskfria trades där Banc de Binary täcker alla eventuella förluster. Det är den säkraste handelsplattformen på marknaden.

Ivory Option är plattformen som erbjuder dig upp till 720 % avkastning på binära optioner med deras unika One Touch-funktion. Med ett enda klick väljer du vilken marknad du vill handla i och för hur mycket. Du har tillgång till personlig vägledning och kan alltid kontakta kundtjänst dygnet runt om du skulle ha några frågor. Som välkomstbonus får du upp till 100 % på din första insättning!

Med 10Trade är det enkelt att handla binära optioner var och när du vill. Med deras utbildningscentrum kan du lära dig allt om hur du ska gå till väga – och har du ytterligare frågor kan du kontakta dem via telefon eller livechatt. Som välkomstbonus kan du få upp till 100 % bonus på din första insättning!

Hos CapitalOption får du just nu 20 riskfria trades som välkomstbonus när du gör din första insättning. Börja handla direkt med upp till 85 % avkastning utan kommission eller avgifter. Skapa ett binärt konto och kom i gång direkt.

365Trading får du ett gratis demokonto och utbetalningar inom 24 timmar. Kom i gång med deras Utbildningscenter, och när du väl gör din första insättning får du 100 % i bonus!

Hos EU-baserade 24Winner är dina pengar alltid försäkrade av ett oberoende organ upp till €20 000, och som som ny kund får du 100 % bonus på första insättningen. Hos 24Winner är det enkelt och lukrativt att komma i gång med binära optioner.

Visste du att du kan få mellan 50 % - 100 % välkomstbonus när du gör din första insättning på OnlyOption? Det stämmer – skapa ett konto och börja handla på hundratals marknader på datorn eller i mobilen!

Handla som ett proffs på FMTrader med långtids-, korttids- och One Touch-optioner. Du har tillgång till oöverträffat detaljerad marknadsdata – och som välkomstbonus får du upp till 100 % bonus på första insättningen!