No Deposit Binary Option

 

No Deposit – två magiska ord som alla binära investerare bör hålla utkik efter. De innebär nämligen att du kan börja handla med binära optioner utan att behöva göra en insättning. Därigenom kan du bekanta dig med olika marknader, tillgångar och handelsstrategier helt riskfritt innan du tar klivet och gör en riktig insättning. 

Att hitta rätt i No Deposit-djungeln kan förstås ta sin lilla tid – marknaden för binary options, eller binära optioner som det heter på svenska, har fullkomligt exploderat med en uppsjö av nya spännande aktörer. Givetvis vill du precis som vi hitta de mest seriösa och lukrativa. Som tur är har vi på Binary752.com gjort jobbet åt dig – här följer de fem generösaste No Deposit-erbjudandena på nätet just nu.

 • AnyOption:

  En av världens ledande plattformar för binära optioner erbjuder just nu handel utan insättning så att du ska få chans att bekanta dig med deras över 200 marknader med internationell närvaro, mobilapp och liveuppdateringar. No Deposit!  Sidan finns självklart på svenska – och om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta dem via telefon eller e-post.
Topplistan Broker Min. insättning Bonus Recension Trada Nu!

AnyOption

200 $

100% insättningsbonus

Läs Recension

TRADA NU!
 • 24option:

  Cypriotiska 24option har nyligen röstats fram till världens bästa plattform för binära optioner! Det är lätt att förstå – de har nämligen en diger uppsättning e-böcker, videor och webinars så att du verkligen ska få chans att komma i gång. När du blivit varm i kläderna kanske du till och med vågar prova på deras 30-sekundersoptioner med möjlighet till snabb avkastning! Passa på att skapa ett konto och börja provhandla redan i dag – som vanligt gäller No Deposit.
Topplistan Broker Min. insättning Bonus Recension Trada Nu!

24Option

250 €

100% i bonus utan gräns

Läs Recension

Trada Nu!
 • Banc de Binary:

  Om du vill ha absolut störst No Deposit-möjligheter behöver du inte leta längre – Banc de Binary låter dig nämligen sätta sprätt på hela $50 000 i låtsaspengar så att du kan bekanta dig med plattformen innan du sätter in riktiga pengar. Den 100 % säkra Banc de Binary är stolt sponsor av fotbollsklubben Liverpool FC och låter dig prova på alla sina handelsstrategier, marknader och tillgångar utan kostnad. No Deposit!
Topplistan Broker Min. insättning Bonus Recension Trada Nu!

Banc De Binary

250 $

100% i bonus utan gräns

Läs Recension

Trada Nu!
 • TopOption:

  Prova på den svenskspråkiga plattformen med sin konkurrenskraftiga riskhantering, expertsupport dygnet runt och fullfjädrade mobila plattform. Allt du behöver göra är att skapa ett No Deposit-konto och sätta i gång att handla på hundratals marknader var som helst, när som helst. I deras Resource Center och TopOption Academy kan du dessutom få hjälp med att komma i gång. Skulle du få mersmak kan du givetvis göra en insättning och ta del av delikata bonusar!
Topplistan Broker Min. insättning Bonus Recension Trada Nu!

TopOption

100 €

100% Bonus upp till €2,500

TBA

Trada Nu!
 • Ivory Option:

  Plattformen som är hundra procent webbaserad och lätt att förstå. Kom i gång med webinars, handledningsvideor och personlig vägledning. Ivory Options tillhandahåller förutom sin binära plattform även finansiell rådgivning och besitter all nödvändig kunskap för att se till att din binära handelsupplevelse blir bästa möjliga. Skapa ett konto och prova på deras funktioner redan nu – No Deposit!
Topplistan Broker Min. insättning Bonus Recension Trada Nu!

Ivory Option

250 $

Upp till 720% i profit

TBA

Trada Nu!

Fick du mersmak och vill börja handla på riktigt? Ett mycket klokt val – då har du nämligen chans att hämta ut flera generösa bonusar för nya kunder. Men det är mer än vad som får plats här – läs gärna vår artikel om binära bonusar när du väl kommit i gång med ditt No Deposit-konto. Trevlig trading!