Banc De Binary - bästa tradingen på resande fot

17 September 2015

Banc De Binary - bästa tradingen på resande fot

Banc De Binary är med all sannolikhet det främsta varumärket inom binära optioner. Etablerat redan 2009 växte de snabbt i popularitet och fick med sig en mängd online-handlare tack vare dess unika kampanjer och erbjudanden. Denna branschledande mäklare har gjort en hel del innovativa saker hela Binära Optioner-världen under åren och är fortfarande förstahandsvalet för många erfarna binär-entusiaster. Du får bara inte missa dem om du är intresserad av binära optioner.

Förutom de förstklassiga webbaserade handelsplattformar som tillhandahålls kan du nu använda sig av deras kompletta mobil-tradingapp. Den kallas iTrader och den kommer med en fullständig kontohantering och tradinglösning för mobila enheter. Med den kan du spåra ditt konto och handla överallt där du kan öppna en laptop.

Appen finns på iOS (iPhone och iPad) och Android. Handelsplattformen är enkel och användarvänlig så att många kan använda den med lätthet. Öppen och utgången handelsinformation kan visas, utöver kontosaldo och tillgängliga medel.

Topplistan Broker min. insättning bonus Recension Trada Nu!

Banc De Binary

250 $

100% i bonus utan gräns

Läs recension

trada nu!