Klättra till toppen av binär handel

29 October 2015

TopOption binär handel - binary752 blog

Att handla binära optioner är inte så komplicerat som många tror. Tricket är att hitta den mäklare som passar dig bäst.

TopOption lanserades 2013 och de har redan blivit ett hyllat namn inom binära optioner. Fullt licensierade och reglerade, med nästa generationens plattform, ett oerhört stort tillgångsindex, attraktiva välkomst-insättningsbonusar, hög utdelning och inga avgifter, TopOption är DEN BÄSTA mäklare du kan önska dig. Och med sitt omfattande utbildningscenter och oklanderliga service finns det ingen anledning för onlineinvesterare på alla nivåer - nybörjare till veteran - att leta vidare.

Den här mäklaren driver en användarvänlig höghastighetsplattform som ger investerare optimal handelsprestanda. De kan välja bland olika handelsalternativ, verktyg och funktioner för att optimera sin strategi för binära optioner, inklusive Classic Option, One Touch, Speed Master, Touch/No Touch och Pro Option.

TopOptions supportteam är tillgängliga 24/5 och erbjuder support på 21 olika språk inklusive svenska. Deras supportteam är tillgängliga via chatt, e-post och telefon. När investerare har satt in medel och börjar handla via ett livekonto, får de en account manager som hjälper dem med allt de behöver.

Topplistan Broker Min. insättning Bonus Recension Trada Nu!

TopOption

100 $

100% Bonus upp till €2,500

TBA

Trada Nu!