Recension 24Option

Allmän info

Med ständiga superlativ från branschens bevakare är 24option en mäklare från den lilla eliten av handel med binära optioner. Ända sedan starten 2010 har 24option erbjudit sina klienter en av de bästa trading-upplevelserna och har fortsatt att vara innovativa och skapa en suverän binära optioner-miljö. De har ett stort urval av tillgångar att välja bland, ett urval som växt sig allt större med åren. På sin förstklassiga plattform kan både noviser och mer erfarna traders pröva lyckan med valutor (EUR/USD, GBP/JPY och många andra ledande valutapar), råvaror (guld, silver, olja), index (NASDAQ, S&P500, DAX och många fler) samt aktier (som British Petroleum och Google). Alla standard-24option-handlare drar nytta av en utbetalningsnivå på 85 %. Om deras option är out-of-the-money får de en återbetalning motsvarande 15 % av investeringen. Detta är dock inte hela sanningen. Med 24options VIP program kan traders lägga till ytterligare 4 % till sin utdelning vilket höjer den till 89 %. Med så höga utbetalningsnivåer är det inte svårt att se varför så många redan har valt 24option som sitt förstahandsval.

Topplistan Broker Min. insättning Bonus Recension Trada Nu!

24Option

250 €

En av de bästa digitala handelsutbildningarna inom binary options på nätet!

Läs recension

TRADA NU!

24option-plattform 

24option binära optioner-plattform och flerspråkiga användargränssnitt har funktioner utformade för att binära optioner-handel ska vara så enkel och rolig som möjligt. Navigeringen är både smidig och intuitiv och färgschemat i guld och svart ger 24options webbplats en vekligt stilig touch och en stil som står ut i mängden. Allt som traders behöver är lättillgängligt och aldrig mer än några få klick bort. Optionerna köps snabbt så att det går snabbare och enklare att handla. Från olika investerarverktyg till tydligt definierade flikar och lättföljda grader, här finns allt för att göra binära optioner-handeln till en bekväm och unik upplevelse för användarna. 24option tillåter och uppmuntrar sina användare att anpassa vissa delar av handelsplattformen (såsom tillgångslistan) så att de kan få ut så mycket som möjligt av sin handelsupplevelse.

Det finns olika typer av trading-alternativ hos 24option. Hos 24option är den vanliga Hög/Låg-optionen den mens handlade binära optionen. Hög/Låg-optionen riktar sig till vana handlare, här finns avancerade diagram som krävs för teknisk analys. Över/Under-optionen erbjuder mycket högre potentiell avkastning med utdelning liknande One Touch-optionen. Skillnaden mellan Över/Under-optionen och One Touch-optionen är att den måste vara ITM vid utgångstiden, precis som en vanlig Hög/Låg.  Korttids-optionen är till för traders som är intresserade av 30 sekunders-, 60 sekunders-, 2 minuters- och 5 minuters-kontrakt. Detta alternativ ger användarna lite extra tid att utveckla sina handelsstrategier.

Kundtjänst och utbildning 

24option erbjuder ett unikt flerspråkigt utbildningscenter med en mängd utbildningsvideor samt en gratis e-bok. Kundtjänsten är även den exemplarisk: Chatt tillgänglig dygnet runt samt lokal telefonsupport i över 20 länder.

Läs fler recensioner