Recension 365Trading

Vad är 365Trading? 

Med sin starkt kundfokuserade inriktning är 365Trading en mäklare med en utmärkt handelsatmosfär för investerare i binära optioner. 365Trading etablerades 2012 har rönt framgångar på den iberiska marknaden. I år öppnade den Barcelona-baserade mäklaren sin förstklassiga, egenutvecklade binära optioner-plattform för en mycket större målgrupp.

365Trading är en av de yngre mäklarna men de har snabbt skapat sig en tydlig profil på den extremt konkurrensutsatta tradingarenan. De har även fått goda vitsord av vana traders som söker det bästa på binära optioner-marknaden. Med sin 100 % bonus för första insättningen, de iögonfallande candlestick-diagrammen, en låg lägstanivå för handel på 5 Euro och en av marknadens lägsta krav för insättning, bara 100 Euro, är 365Trading redan på gång att göra sig ett välkänt namn på marknaden. Det är troligen därför så många binära optioner-entusiaster är lojala mot denna mäklare.

Topplistan Broker Min. insättning Bonus Recension Trada Nu!

365Trading

50 $

100% first deposit bonus

Läs recension

TRADA NU!

365Trading-plattformen

Man brukar säga att binära optioner-plattformar måste vara rena och enkla i sin formgivning och därmed lätta att förstå och navigera. 365Trading-plattformen går ett steg längre och gör enkelheten till en konstform. Grafiken är av osedvanligt hög kvalitet med väldesignade candlestick-diagram samt vanliga linjediagram. Dessa kan vara ytterst effektiva för skickliga traders som använder sig av diagramstrategier för att uppskatta handelsmöjligheter.

När det gäller handelsinstrument föredrar 365Trading att hålla sitt binära optioner-utbud till grunderna för att bespara kunderna frustration. De erbjuder de vanliga Hög/låg-option och Kortsiktig option – de två populäraste handelsverktygen båda för nybörjare på binära optioner och veteraner.  De kortsiktiga optionerna finns i 4 varianter med olika upphörandetider: 1 minut, 2 minuter, 5 minuter och 10 minuter. Standard Hög/Låg finns i 4 upphörandetider: 15 minuter, 30 minuter, 60 minuter och 24 timmar. 365Trading erbjuder även en komplett tillgångslista med över 100 valutapar, råvaror, index och aktier. 

För alla som vill testa plattformen utan att riskera riktiga pengar går det bra att prova ett demokonto på 365Trading. Detta konto gör det enkelt för nybörjare att ta sina första steg på inom binär handel. 

365Tradings utbildningscenter 

365Trading har en mängd utbildningsverktyg att välja bland så att båda nybörjare och proffs alltid hittar något nytt att lära sig. Deras gedigna utbildningscenter innehåller vägledande videokurser och e-böcker men även insiktsfulla marknadsnyheter (både allmänna och specifika för valutamarknaden), ekonomiska indikatorer, en finansiell kalender och en tydlig översikt över de olika tillgångar de erbjuder i sitt tillgångsindex. 

Läs fler recensioner