Recension AnyOption

Vi på Binary752.com har testat AnyOption – marknadens äldsta plattform för binära optioner som grundades redan 2008. Rutinen märks direkt – webbplatsen är oklanderligt organiserad med tydliga avdelningar och presenteras i ett lättöverskådligt format som är snällt mot ögonen. Oavsett om vi vill börja handla, besöka akademin eller se marknadsdata i realtid hittar vi intuitivt rätt.
AnyOption vinnlägger sig om att dina pengar ska förvaras så säkert som möjligt. Med finansbranschens snabbaste uttagsprocess samt separata förvaltningskonton för kundmedel har AnyOption världens högsta säkerhetsstandarder. Dina pengar hanteras inte bara säkert – smidigt är ett annat av deras ledord. Välj bland hundratals insättnings- och uttagsmetoder och njut av snabba behandlingstider.

Topplistan Broker Min. insättning Bonus Recension Trada Nu!

AnyOption

200 $

100% insättningsbonus

Läs recension

Trada Nu!

AnyOption Academy

Om du vill lära dig mer om hur man handlar med binära optioner rekommenderar vi AnyOptions Akademi. Där får du ingående kunskaper om binär handel som passar såväl nybörjaren som den rutinerade finanshajen. Handledningsvideor, diagram, handelsstrategier, praktiska samt teoretiska inlärningsmoment och mycket mer ligger och väntar på dig i AnyOptions utbildningscentral.

Vill du få en kort genomgång om hur du handlar på AnyOption? Du börjar med att välja en underliggande tillgång och utgångstid. Sedan väljer du ett utgångspris som bestämmer priset på de underliggande tillgångarna vid tidpunkten då du påbörjar handeln. Därefter får du välja mellan alternativen "syna" eller "lägga" som motsvarar om du tror att den kommer att avslutas över eller under ditt utgångspris. Till sist väljer du hur mycket du vill investera – enkelt, va?

anyoption binary options

Handelsstrategier

När du väl bekantat dig med den praktiska processen för binär handel kan det vara läge att lära dig olika handelsstrategier. Med hjälp av dem kan du enklare förutsäga utvecklingen för tillgångar och därigenom uppnå större vinst och avkastning. Två av de mest populära är Trendstrategin och Återställningsstrategin – läs gärna mer om dem i AnyOptions akademi så blir du bättre förberedd än de flesta.

AnyOption erbjuder handel dygnet runt på över 200 marknader med upp till 80 % avkastning och återkommande helgerbjudanden. Med obegränsad likviditet och snabbast utföranden handlar du tryggt och snabbt var och när du vill – antingen på datorn eller i mobilappen. Om du undrar något kan du alltid kontakta deras lättillgängliga kundtjänst på telefon eller chatt som mer än gärna hjälper till. 

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är vi mycket imponerade av AnyOption med sina lätthanterliga risker och tillgång till den globala marknaden där du kan tjäna pengar på både stigande och fallande marknader. Med ytterligare avancerade funktioner som binära optionssignaler, One Touch-handel, livedata, binära optionsmäklare och gratis SMS-meddelanden har du alla verktyg du behöver för att uppnå högsta avkastning. Hoppa på det binära tåget du med – AnyOption är det bästa alternativet.