Recension Banc De Binary

Vad är Banc de Binary?

Banc de Binary registrerades 2009 och är för närvarande en av de bästa mäklarna inom handel med binära optioner och erbjuder sina investerare en imponerande uppsättning online-tradingplattformar. Som tungviktare inom binära optioner-branschen erbjuder Banc de Binary en stor uppsättning tillgångar att handla på (över 150) inklusive råvaror, aktier, index och valuta. Alla tillgångar kan handlas i närmare tre dussin länder. 

De har dessutom flera olika kontotyper som traders kan öppna. Kontona går från lägsta första insättning (250 euro) till Premium- och fantastiska VIP-konton där man kan sätta in 25 000 euro och uppåt. Alla Banc de Binary-konton har sin egen suveräna förmånsstruktur och unika funktioner. Än mer imponerande är att Banc de Binary ger sina traders bonusar på upp till 100 % av sin första insättning och 3 riskfria handelstillfällen. Återbetalning till investerare är även bland de högsta på marknaden: om din binära option slutar in-the-money kan du få upp till 85 % återbäring.

Om du planerar att börja handla online med binära optioner är Banc de Binary utan tvekan en mäklare du kan lita på.

Användarvänliga handelsplattformar

När det gäller handelsplattformar ligger Banc de Binary långt före konkurrenterna. Deras prisbelönta plattformar är 100 % webbaserade, eleganta, säkra och perfekt utformade för att vara funktionella och tidsbesparande. Precis allt en trader kan önska sig finns på fingerlängds avstånd. På bara några få minuter kan till och med nybörjare lära sig köpa de optioner de vill på de marknader de önskar. 

Beroende på sina handelspreferenser och kunskap kan användarna enkelt välja bland följande optioner: Digital Options Pro (som är perfekt för nybörjare), Long Term (en option för mer erfarna traders) 60 Seconds (idealiskt för klienter som gillar att spänningen i snabba belöningar) samt Pairs (ett alternativ som låter kunderna handla på den relativa prestationen mellan två tillgångar).

Banc de Binarys användarvänliga gränssnitt ger kunderna en tydlig översikt över handelsmarknaden, där de senaste nyheterna flödar högst upp på webbsidan.

Banc de Binary-utbildning 

Banc de Binary har ett av de mest avancerade utbildningscentren som finns tillgängliga online. Detta center skapades för att deras kunder ska kunna lära sig grunderna i investering i binära optioner. Det finns en mängd videor där alla som vill lära sig handla får veta allt de behöver samt även videor från branschens experter som handlar om diverse tillgångar och online-handelstekniker. Berättarrösten i videorna är tydlig och känns pålitlig, och dessa videor finns på alla de språk webbplatsen finns på. Det finns även en högklassig FAQ och en omfattande finansordbok och en prydligt organiserad e-bok till hjälp att första binära optioner-världen bättre.

Kundtjänst

Som Banc de Binary-kund har du tillgång till vänlig och professionell kundtjänst via chatt, Skype, telefon eller e-post. De har fått fyra utmärkelser under de senaste åren för sin kundtjänst.

 

Läs fler recesioner