Recension Capitol Option

Capital Option etablerades 2011 och är därmed en relativt ny aktör i binary option-landskapet men har trots det redan fått utmärkt renommé efter att ha erbjudit sina klienter investeringsmöjligheter av toppklass och gjort det möjligt att handla på en av de bästa trading-plattformarna som finns. Capital Options uppdragsbeskrivning är att ha sina klienter i verksamhetens centrum genom att sätta integritet och service framför allt annat. 

Denna mäklare tillhandahåller över 100 handelstillgångar i fyra standardkategorier: råvaror (som olja, guld och silver), valutor (EUR/USD och andra ledande valutor), aktier (som BMW och Google) och index (S&P500, DAX, NASDAQ och många fler). Handlare kan förvänta sig avkastning på 85 % på sina investeringar när de handlar via Capital Option. Men den första och mest uppenbara funktionen man som ny kund märker är den feta 100 % välkomstbonusen.

Capital Options handelsplattform

Som ett varumärke tillhörande SpotOption, kommer det inte som någon överraskning at Capital Option använder SpotOptions handelsplattform. Användare märker dock snart att Capital Option-plattformen är avsevärt mer avancerad vad gäller funktioner, jämfört med de flesta andra plattformar som är tillgängliga för Binary Options-traders. Detta beror på att denna plattform är den andra generationens SpotOption-plattform, en modell som för närvarande är oöverträffad i trading-branschen. Alla dess funktioner är skapade för att introducera både ovana och erfarna traders till oöverträffade nivåer service och bekvämlighet.

När det gäller handelsalternativ har traders på CapitalOption fem alternativ att välja bland.

  • Binära optioner (ett av de vanligaste sätten att handla där investerare satsar på om optionen kommer att öka eller minska i värde fram till att den löper ut)
  • Par (istället för att välja en riktning placerar investerarna sin handel baserat på vilken tillgång som kommer att gå bättre än en annan inom en viss tidsram)
  • Långsiktig (investerarna måste förutse om marknaden kommer att öka eller falla inom en specifik tidsram, skillnaden är att upphörandetiden varierar mellan dagsslut till månadsslut eller till och med ännu längre)
  • Kortsiktig (i det här alternativen är upphörandetiderna mycket kortare, oftast mellan högst 60 minuter ner till bara en minut)
  • One Touch (här ska inte bara tillgångens riktning förutsägas, investerarna måste även förutsäga om priset kommer att nå det specifika pris som utsetts för tillgången)

Capital Option-utbildning

Capital Option har ett utbildningscenter där allt igår. Där kan investerare lära sig mer via en samling instruktionsvideor, steg-för-steg-anvisningar om hur man börjar handla med binära optioner, dagliga marknadsanalyser och en förklarande e-bok som täcker allt de behöver veta om online-trading. 

Capital Option kundtjänst 

Kundtjänsten på Capital Option är snabb, kunnig och vänlig. Traders kan dra nytta av personlig kontakt dygnet runt via chatt, e-post eller telefon. De har dessutom senior brokers som står redo att assistera Capital Option-handlare med alla deras frågor om binära optioner.

Läs fler recensioner