Recension TradeFight

Låt oss bara börja med att säga att TradeFight är något av en udda fågel bland dagens binary options-mäklare. Varför? Helt enkelt eftersom de på ett unikt sätt blandar online-tradingens alla fördelar med spänningen av att tävla mot andra. Med TradeFight mixas tradingen med härlig spelglädje! Som onlineinvesterare på TradeFight kan du utmana andra användare på en trading-duell eller välja att testa din tur och skicklighet i snabbrundor mot den nyckfulla valutamarknaden.

TradeFights kampanjpaket är fyllt av häftiga priser och stora belöningar. Först och främst har de en välkomstbonus som inte går av för hackor! När du gör din första insättning dubblar TradeFight din summa. Du kan få upp till 500 € extra att handla får på deras plattform. För det andra erbjuder deras Predictor-spel möjligheten att vinna en Tesla-bil värd 100 000 €. Slutligen rankas traders, som har ett DEMO-konto, baserat på sin vinst-andel på sina första 50 gratis DEMO-spel som de spelat under en handelsvecka. Vinnaren får en automatisk uppgradering till ett riktiga pengar-konto och belönas med 10 €!

Plattform

Den flerspråkiga TradeFight-plattformen har alla funktioner som behövs för den bästa trading-upplevelsen för nybörjare, proffs och alla däremellan kan tänka sig. Alla nödvändiga verktyg och detaljerad information som en trader behöver är alltid lättillgängliga. Tydligt definierade flikar gör att användarna enkelt kommer åt TradeFights alla spännande spel som TRADEFIGHT, PREDICTOR, SPEED TRADE eller TRADE CONTEST. Innan traders väljer att spela ett spel kan de titta på en kort introduktionsfilm och lära sig grunderna i spelet, detta finns på spelets introskärm.

TRADEFIGHT är en spännande trading-tävling baserat på ett livefeed från valutamarknaden. Den trader som har högst saldo efter exakt 3 minuters handel vinner tävlingen. Vinnaren får 90 % avkastning på sin investering. PREDICTOR illustrerar tydligt själva tanken bakom TradeFight – "trading möter spel". Traders kan spela på 1, 2 eller 3 rader, varje rad består av 5 prisrörelser. De måste lyckas förutspå "slutsiffran" i priset i marknadens progressiva rörelser. SPEED TRADE baseras på den vanliga Hög/Låg-handeln, men här upphör rörelsen efter 30 sekunder. Den vinnande tradern får 70 % avkastning på sin investering. TRADE CONTEST är en tävling mellan många traders där varje deltagare handlar mot marknaderna och sedan jämför sina resultat mot de andra deltagarna. De som får bäst resultat delar på en prispott i slutet av varje tävling. Prispotten ackumuleras med hjälp av en deltagandeavgift som alla tävlande betalar.

Kundtjänst

Alla som är nybörjare hos TradeFight kommer enkelt åt en bra samling instruktionsvideor som innehåller omfattande vägledning till hur de tillgängliga tradingalternativen används.

TradeFight erbjuder kundtjänst på 7 språk. Deras trevliga personal är tillgänglig via telefon, e-post och en kundtjänstsida så att de kan bidra med sin expertis när frågor uppstår.

Läs fler recensioner